HÍREK

HÍREK

2018. január 22. 

 

Dash-nek a visszaszámlálás megkezdődött, néhány hét múlva életet ad második csikójának. Alig várjuk! Dash után sorban következnek a lányok, Moonie áprilisban, Kat, az öreg hölgy májusban, végül Scoot szeptemberben (sajnos elvetélt 4 hónapos vemhesen, így a sikeres újrafedeztetés miatt lesz viszonylag késői a csikója idén). Nagy terveink vannak a 2018-as évre, amelyek részben már készülőben, részben tervezés alatt...

A mének kiválasztva és lefoglalva idénre, remek párosítások, az információs oldal készülőben! :-)

 

2018. március 20. 

 

Dash egy gyönyörű champagne színű méncsikónak adott életet, így megszületett Magyarország első pezsgő színű Quarter horse-a! És hogy örömünk még nagyobb legyen, teszt alapján hordozza a roan gént is, ezzel Európában is egyedülállóvá vált! Regisztrált neve Cowboys Caramel Bar.
2018. árpilis 23. 

 

Pont egy pillanattal az előtt, hogy Moonie irgalmatlan nagy hasa szétrobbant volna, megszületett a fekete hercegnő. Moonie ezúttal segítség nélkül, a kora délután órákban hozta világra az első lányát nekünk, aki Cowboys Diamond Chex regisztrált nevet kapta.
2018. május 20. 

 

Új kancánk, aki nemrég csatlakozott a tenyészkanca állományunkhoz Belgiumból, világra hozta lányát bay dun színben az éjszaka leple alatt egyedül a legelőn. Isten hozott Cowboys Poco Breeze!
2018. május 26. 

 

Már csak Kat van vissza a lányok közül, aki idén is túlhordja a csikóját, némi álmatlanságot okozva ezzel a kétlábúaknak.

 

Eddig csikóink itt találhatóak: Csikók 2018

2018. június 12. 

 

Június 4-én, 2 hét túlhordással Kat is világra hozta a lányát (aki önmaga kiköpött mása lett), így a 2018-as tenyésztési évünk ellések szempontjából befejezettnek tekinthető. 3 lány, 1 fiú, hálásak vagyunk az égieknek, hogy mindegyik ellés rendben lezajlott, a csikók és a kancák is egészségesek. Íme a díszes társaság, balról jobbra: Cowboys Caramel Bar, Cowboys Poco Breeze, Cowboys Diamond Chex és Cowboys Poco Copycat.